Accelerating the pace of engineering and science

Ouvrages basés sur MATLAB et Simulink

Model-Based Predictive Control

Model-Based Predictive Control: A Practical Approach

Written for practicing engineers, Model-Based Predictive Control discusses the theory and application of model-based predictive control. Topics covered include predictive control algorithms, stability guarantees, closed-loop paradigm, feasability issues, improving robustness, and optimizing performance.

Companion software available Companion Software: A set of MATLAB code files is available. Accéder aux logiciels adjoints

Essais disponibles

Essayez les produits les plus récents dans le domaine des systèmes de contrôle commande.

Obtenir le logiciel d'essai

A propos de ce livre

J. A. Rossiter, University of Sheffield

CRC Press, Inc., 2003

ISBN: 0-8493-1291-4
Language: English