Ouvrages basés sur MATLAB et Simulink

VEE Pro, Practical Graphical Programming

VEE Pro: Practical Graphical Programming

This book introduces the use of VEE Pro for writing programs for data acquistion, test-data processing, and process control. MATLAB is used to analyze and visualize data in several application examples, such as examining wave power spectrums, plotting simulated vehicle radiator temperatures, and displaying digital filters.

Kit technique gratuit - Test et mesure

Découvrez comment les chercheurs et les ingénieurs acquièrent des données et réalisent des visualisations et analyses en direct.

Recevez le kit gratuit

Essais disponibles

Essayez les derniers produits de test et de mesure.

Obtenir le logiciel d'essai

A propos de ce livre

Robert B. Angus, Northeastern University
Thomas E. Hulbert, Northeastern University

Springer, 2005

ISBN: 1-85233-870-9
Language: English