Main Content

La traduction de cette page n'est pas à jour. Cliquez ici pour voir la dernière version en anglais.

Génération de code HDL depuis des applications MATLAB

Générer du code HDL pour le déploiement sur un ordinateur ou des cibles embarquées

Utilisez Deep Learning HDL Toolbox™ avec Deep Learning Toolbox™ pour générer du code HDL pour des réseaux préentraînés. Vous pouvez déployer le code HDL généré sur des cartes FPGA et SoC Intel® et Xilinx®.

Classes

dlhdl.WorkflowConfigure deployment workflow for deep learning neural network (depuis R2020b)
dlhdl.TargetConfigure interface to target board for workflow deployment (depuis R2020b)

Rubriques

Présentation

Applications

• Get Started with Deep Learning FPGA Deployment on Intel Arria 10 SoC (Deep Learning HDL Toolbox)
    This example shows how to create, compile, and deploy a dlhdl.Workflow object that has a handwritten character detection series network object by using the Deep Learning HDL Toolbox™ Support Package for Intel FPGA and SoC.
  • Defect Detection (Deep Learning HDL Toolbox)
    This example shows how to deploy a custom trained series network to detect defects in objects such as hexagon nuts.