Cody

Solution 1363260

Submitted on 30 Nov 2017 by margreet docter
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
filetext = fileread('fifth_root.m'); assert(isempty(strfind(filetext, '^')),'^ forbidden') assert(isempty(strfind(filetext, 'power')),'power() forbidden') assert(isempty(strfind(filetext, 'mpower')),'mpower() forbidden') assert(isempty(strfind(filetext, 'realpow')),'realpow() forbidden') assert(isempty(strfind(filetext, 'nthroot')),'nthroot() forbidden') assert(isempty(strfind(filetext, 'roots')),'roots() forbidden')

2   Pass
n = 1/9765625; assert(abs(fifth_root(n)-1/25)<1e-5)

ii = 0.0412 ans = 0.0412 0.0078 ii = 0.0373 ans = 0.0373 0.0039 ii = 0.0392 ans = 0.0392 0.0019 ii = 0.0402 ans = 0.0402 0.0010 ii = 0.0397 ans = 0.0397 0.0005 ii = 0.0399 ans = 0.0399 0.0002 ii = 0.0401 ans = 0.0401 0.0001 ii = 0.0400 ans = 0.0400 0.0001 n5 = 0.0400 ans = 7.8682e-11

3   Pass
n = 1/5555; assert(abs(fifth_root(n)-0.178263811215444)<1e-5)

ii = 0.1779 ans = 0.1779 0.0207 ii = 0.1882 ans = 0.1882 0.0103 ii = 0.1830 ans = 0.1830 0.0052 ii = 0.1805 ans = 0.1805 0.0026 ii = 0.1792 ans = 0.1792 0.0013 ii = 0.1785 ans = 0.1785 0.0006 ii = 0.1782 ans = 0.1782 0.0003 ii = 0.1784 ans = 0.1784 0.0002 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0001 ii = 0.1782 ans = 0.1782 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 ii = 0.1783 ans = 0.1783 0.0000 n5 = 0.1783 ans = 4.6962e-11

4   Pass
n = 1/3125; assert(abs(fifth_root(n)-1/5)<1e-5)

ii = 0.1993 ans = 0.1993 0.0219 ii = 0.2102 ans = 0.2102 0.0109 ii = 0.2048 ans = 0.2048 0.0055 ii = 0.2020 ans = 0.2020 0.0027 ii = 0.2007 ans = 0.2007 0.0014 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0007 ii = 0.2003 ans = 0.2003 0.0003 ii = 0.2002 ans = 0.2002 0.0002 ii = 0.2001 ans = 0.2001 0.0001 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 ii = 0.2000 ans = 0.2000 0.0000 n5 = 0.2000 ans = -3.5785e-11

5   Pass
n = 1/125; assert(abs(fifth_root(n)-0.380730787743176)<1e-5)

ii = 0.3781 ans = 0.3781 0.0263 ii = 0.3912 ans = 0.3912 0.0132 ii = 0.3847 ans = 0.3847 0.0066 ii = 0.3814 ans = 0.3814 0.0033 ii = 0.3797 ans = 0.3797 0.0016 ii = 0.3805 ans = 0.3805 0.0008 ii = 0.3810 ans = 0.3810 0.0004 ii = 0.3808 ans = 0.3808 0.0002 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0001 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0001 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 ii = 0.3807 ans = 0.3807 0.0000 n5 = 0.3807 ans = 6.0444e-11

6   Pass
n = 1/5; assert(abs(fifth_root(n)-0.724779663677696)<1e-5)

ii = 0.7218 ans = 0.7218 0.0177 ii = 0.7307 ans = 0.7307 0.0088 ii = 0.7262 ans = 0.7262 0.0044 ii = 0.7240 ans = 0.7240 0.0022 ii = 0.7251 ans = 0.7251 0.0011 ii = 0.7246 ans = 0.7246 0.0006 ii = 0.7249 ans = 0.7249 0.0003 ii = 0.7247 ans = 0.7247 0.0001 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0001 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 ii = 0.7248 ans = 0.7248 0.0000 n5 = 0.7248 ans = -5.6260e-11

7   Pass
n = 1; assert(abs(fifth_root(n)-1)<1e-5)

n5 = 1 ans = 0

8   Pass
n = 5; assert(abs(fifth_root(n)-1.37972966146121)<1e-5)

ii = 1.3880 ans = 1.3880 0.0358 ii = 1.3701 ans = 1.3701 0.0179 ii = 1.3791 ans = 1.3791 0.0089 ii = 1.3836 ans = 1.3836 0.0045 ii = 1.3813 ans = 1.3813 0.0022 ii = 1.3802 ans = 1.3802 0.0011 ii = 1.3796 ans = 1.3796 0.0006 ii = 1.3799 ans = 1.3799 0.0003 ii = 1.3798 ans = 1.3798 0.0001 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0001 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 ii = 1.3797 ans = 1.3797 0.0000 n5 = 1.3797 ans = -9.5798e-11

9   Pass
n = 25; assert(abs(fifth_root(n)-1.90365393871588)<1e-5)

ii = 1.9305 ans = 1.9305 0.1019 ii = 1.8795 ans = 1.8795 0.0509 ii = 1.9050 ans = 1.9050 0.0255 ii = 1.8922 ans = 1.8922 0.0127 ii = 1.8986 ans = 1.8986 0.0064 ii = 1.9018 ans = 1.9018 0.0032 ii = 1.9034 ans = 1.9034 0.0016 ii = 1.9042 ans = 1.9042 0.0008 ii = 1.9038 ans = 1.9038 0.0004 ii = 1.9036 ans = 1.9036 0.0002 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0001 ii = 1.9036 ans = 1.9036 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 ii = 1.9037 ans = 1.9037 0.0000 n5 = 1.9037 ans = -5.4378e-11

10   Pass
n = 50; assert(abs(fifth_root(n)-2.18672414788656)<1e-5)

ii = 2.2266 ans = 2.2266 0.1442 ii = 2.1545 ans = 2.1545 0.0721 ii = 2.1905 ans = 2.1905 0.0360 ii = 2.1725 ans = 2.1725 0.0180 ii = 2.1815 ans = 2.1815 0.0090 ii = 2.1860 ans = 2.1860 0.0045 ii = 2.1883 ans = 2.1883 0.0023 ii = 2.1871 ans = 2.1871 0.0011 ii = 2.1866 ans = 2.1866 0.0006 ii = 2.1869 ans = 2.1869 0.0003 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0001 ii = 2.1868 ans = 2.1868 0.0001 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 ii = 2.1867 ans = 2.1867 0.0000 n5 = 2.1867 ans = 2.0520e-11

11   Pass
n = 500; assert(abs(fifth_root(n)-3.46572421577573)<1e-5)

ii = 3.5872 ans = 3.5872 0.3805 ii = 3.3969 ans = 3.3969 0.1903 ii = 3.4921 ans = 3.4921 0.0951 ii = 3.4445 ans = 3.4445 0.0476 ii = 3.4683 ans = 3.4683 0.0238 ii = 3.4564 ans = 3.4564 0.0119 ii = 3.4623 ans = 3.4623 0.0059 ii = 3.4653 ans = 3.4653 0.0030 ii = 3.4668 ans = 3.4668 0.0015 ii = 3.4661 ans = 3.4661 0.0007 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0004 ii = 3.4659 ans = 3.4659 0.0002 ii = 3.4658 ans = 3.4658 0.0001 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 ii = 3.4657 ans = 3.4657 0.0000 n5 = 3.4657 ans = 1.9099e-11

12   Pass
n = 3125; assert(abs(fifth_root(n)-5)<1e-5)

ii = 5.2603 ans = 5.2603 0.7388 ii = 4.8909 ans = 4.8909 0.3694 ii = 5.0756 ans = 5.0756 0.1847 ii = 4.9833 ans = 4.9833 0.0924 ii = 5.0294 ans = 5.0294 0.0462 ii = 5.0064 ans = 5.0064 0.0231 ii = 4.9948 ans = 4.9948 0.0115 ii = 5.0006 ans = 5.0006 0.0058 ii = 4.9977 ans = 4.9977 0.0029 ii = 4.9991 ans = 4.9991 0.0014 ii = 4.9999 ans = 4.9999 0.0007 ii = 5.0002 ans = 5.0002 0.0004 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0002 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0001 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 ii = 5.0000 ans = 5.0000 0.0000 n5 = 5.0000 ans = 2.2737e-11

13   Pass
n = 759375; assert(abs(fifth_root(n)-15)<1e-5)

ii = 16.8783 ans = 16.8783 4.2139 ii = 14.7714 ans = 14.7714 2.1069 ii = 15.8248 ans = 15.8248 1.0535 ii = 15.2981 ans = 15.2981 0.5267 ii = 15.0347 ans = 15.0347 0.2634 ii = 14.9030 ans = 14.9030 0.1317 ii = 14.9689 ans = 14.9689 0.0658 ii = 15.0018 ans = 15.0018 0.0329 ii = 14.9853 ans = 14.9853 0.0165 ii = 14.9936 ans = 14.9936 0.0082 ii = 14.9977 ans = 14.9977 0.0041 ii = 14.9997 ans = 14.9997 0.0021 ii = 15.0008 ans = 15.0008 0.0010 ii = 15.0003 ans = 15.0003 0.0005 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0003 ii = 15.0001 ans = 15.0001 0.0001 ii = 15.0001 ans = 15.0001 0.0001 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15.0000 ans = 15.0000 0.0000 ii = 15 ans = 15.0000 0.0000 n5 = 15 ans = 0

14   Pass
n = 9765625; assert(abs(fifth_root(n)-25)<1e-5)

ii = 29.3085 ans = 29.3085 8.8644 ii = 24.8763 ans = 24.8763 4.4322 ii = 27.0924 ans = 27.0924 2.2161 ii = 25.9844 ans = 25.9844 1.1080 ii = 25.4304 ans = 25.4304 0.5540 ii = 25.1533 ans = 25.1533 0.2770 ii = 25.0148 ans = 25.0148 0.1385 ii = 24.9456 ans = 24.9456 0.0693 ii = 24.9802 ans = 24.9802 0.0346 ii = 24.9975 ans = 24.9975 0.0173 ii = 25.0062 ans = 25.0062 0.0087 ii = 25.0019 ans = 25.0019 0.0043 ii = 24.9997 ans = 24.9997 0.0022 ii = 25.0008 ans = 25.0008 0.0011 ii = 25.0002 ans = 25.0002 0.0005 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0003 ii = 25.0001 ans = 25.0001 0.0001 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0001 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25.0000 ans = 25.0000 0.0000 ii = 25 ans = 25.0000 0.0000 n5 = 25 ans = 0

15   Pass
n = 312500000; assert(abs(fifth_root(n)-50)<1e-5)

ii = 62.6054 ans = 62.6054 23.4507 ii = 50.8801 ans = 50.8801 11.7253 ii = 45.0174 ans = 45.0174 5.8627 ii = 47.9487 ans = 47.9487 2.9313 ii = 49.4144 ans = 49.4144 1.4657 ii = 50.1472 ans = 50.1472 0.7328 ii = 49.7808 ans = 49.7808 0.3664 ii = 49.9640 ans = 49.9640 0.1832 ii = 50.0556 ans = 50.0556 0.0916 ii = 50.0098 ans = 50.0098 0.0458 ii = 49.9869 ans = 49.9869 0.0229 ii = 49.9984 ans = 49.9984 0.0115 ii = 50.0041 ans = 50.0041 0.0057 ii = 50.0012 ans = 50.0012 0.0029 ii = 49.9998 ans = 49.9998 0.0014 ii = 50.0005 ans = 50.0005 0.0007 ii = 50.0002 ans = 50.0002 0.0004 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0002 ii = 50.0001 ans = 50.0001 0.0001 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50.0000 ans = 50.0000 0.0000 ii = 50 ans = 50.0000 0.0000 n5 = 50 ans = 0

16   Pass
n = 75937500000; assert(abs(fifth_root(n)-150)<1e-5)

ii = 213.4884 ans = 213.4884 103.8190 ii = 161.5789 ans = 161.5789 51.9095 ii = 135.6242 ans = 135.6242 25.9547 ii = 148.6015 ans = 148.6015 12.9774 ii = 155.0902 ans = 155.0902 6.4887 ii = 151.8459 ans = 151.8459 3.2443 ii = 150.2237 ans = 150.2237 1.6222 ii = 149.4126 ans = 149.4126 0.8111 ii = 149.8182 ans = 149.8182 0.4055 ii = 150.0209 ans = 150.0209 0.2028 ii = 149.9196 ans = 149.9196 0.1014 ii = 149.9702 ans = 149.9702 0.0507 ii = 149.9956 ans = 149.9956 0.0253 ii = 150.0083 ans = 150.0083 0.0127 ii = 150.0019 ans = 150.0019 0.0063 ii = 149.9988 ans = 149.9988 0.0032 ii = 150.0003 ans = 150.0003 0.0016 ii = 149.9996 ans = 149.9996 0.0008 ii = 149.9999 ans = 149.9999 0.0004 ii = 150.0001 ans = 150.0001 0.0002 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0001 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150.0000 ans = 150.0000 0.0000 ii = 150 ans = 150.0000 0.0000 n5 = 150 ans = 0

17   Pass
n = 31250000000000; assert(abs(fifth_root(n)-500)<1e-5)

ii = 845.3881 ans = 845.3881 506.3220 ii = 592.2271 ans = 592.2271 253.1610 ii = 465.6466 ans = 465.6466 126.5805 ii = 528.9368 ans = 528.9368 63.2902 ii = 497.2917 ans = 497.2917 31.6451 ii = 513.1143 ans = 513.1143 15.8226 ii = 505.2030 ans = 505.2030 7.9113 ii = 501.2474 ans = 501.2474 3.9556 ii = 499.2695 ans = 499.2695 1.9778 ii = 500.2585 ans = 500.2585 0.9889 ii = 499.7640 ans = 499.7640 0.4945 ii = 500.0112 ans = 500.0112 0.2472 ii = 499.8876 ans = 499.8876 0.1236 ii = 499.9494 ans = 499.9494 0.0618 ii = 499.9803 ans = 499.9803 0.0309 ii = 499.9958 ans = 499.9958 0.0155 ii = 500.0035 ans = 500.0035 0.0077 ii = 499.9996 ans = 499.9996 0.0039 ii = 500.0016 ans = 500.0016 0.0019 ii = 500.0006 ans = 500.0006 0.0010 ii = 500.0001 ans = 500.0001 0.0005 ii = 499.9999 ans = 499.9999 0.0002 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0001 ii = 499.9999 ans = 499.9999 0.0001 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500.0000 ans = 500.0000 0.0000 ii = 500 ans = 500.0000 0.0000 n5 = 500 ans = 0

18   Pass
n = 52658067346875; assert(abs(fifth_root(n)-555)<1e-5)

ii = 953.8888 ans = 953.8888 579.9722 ii = 663.9027 ans = 663.9027 289.9861 ii = 518.9096 ans = 518.9096 144.9931 ii = 591.4061 ans = 591.4061 72.4965 ii = 555.1579 ans = 555.1579 36.2483 ii = 537.0337 ans = 537.0337 18.1241 ii = 546.0958 ans = 546.0958 9.0621 ii = 550.6268 ans = 550.6268 4.5310 ii = 552.8923 ans = 552.8923 2.2655 ii = 554.0251 ans = 554.0251 1.1328 ii = 554.5915 ans = 554.5915 0.5664 ii = 554.8747 ans = 554.8747 0.2832 ii = 555.0163 ans = 555.0163 0.1416 ii = 554.9455 ans = 554.9455 0.0708 ii = 554.9809 ans = 554.9809 0.0354 ii = 554.9986 ans = 554.9986 0.0177 ii = 555.0074 ans = 555.0074 0.0088 ii = 555.0030 ans = 555.0030 0.0044 ii = 555.0008 ans = 555.0008 0.0022 ii = 554.9997 ans = 554.9997 0.0011 ii = 555.0002 ans = 555.0002 0.0006 ii = 554.9999 ans = 554.9999 0.0003 ii = 555.0001 ans = 555.0001 0.0001 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0001 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555.0000 ans = 555.0000 0.0000 ii = 555 ans = 555.0000 0.0000 n5 = 555 ans = 0