Cody

Solution 1935431

Submitted on 14 Sep 2019 by ngoc anh pham
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x1 = 1; x2 = 25; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[1,5,12,22])) assert(isequal(d,[0,1,0,0]))

p = 1 5 12 22 ans = 1×4 logical array 0 1 0 0 p = 1 5 12 22 d = 1×4 logical array 0 1 0 0

2   Pass
x1 = 1; x2 = 4; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,1)) assert(isequal(d,0))

p = 1 ans = logical 0 p = 1 d = logical 0

3   Pass
x1 = 10; x2 = 40; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[12,22,35])) assert(isequal(d,[0,0,1]))

p = 12 22 35 ans = 1×3 logical array 0 0 1 p = 12 22 35 d = 1×3 logical array 0 0 1

4   Pass
x1 = 10; x2 = 99; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[12,22,35,51,70,92])) assert(isequal(d,[0,0,1,0,1,0]))

p = 12 22 35 51 70 92 ans = 1×6 logical array 0 0 1 0 1 0 p = 12 22 35 51 70 92 d = 1×6 logical array 0 0 1 0 1 0

5   Pass
x1 = 100; x2 = 999; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[117,145,176,210,247,287,330,376,425,477,532,590,651,715,782,852,925])) assert(isequal(d,[0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1]))

p = 117 145 176 210 247 287 330 376 425 477 532 590 651 715 782 852 925 ans = 1×17 logical array 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 p = 117 145 176 210 247 287 330 376 425 477 532 590 651 715 782 852 925 d = 1×17 logical array 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1

6   Pass
x1 = 40; x2 = 50; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isempty(p)) assert(isempty(d))

p = 1×0 empty double row vector ans = 1×0 empty logical array p = 1×0 empty double row vector d = 1×0 empty logical array

7   Pass
x1 = 1000; x2 = 1500; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[1001,1080,1162,1247,1335,1426])) assert(isequal(d,[0,1,0,0,1,0]))

p = 1001 1080 1162 1247 1335 1426 ans = 1×6 logical array 0 1 0 0 1 0 p = 1001 1080 1162 1247 1335 1426 d = 1×6 logical array 0 1 0 0 1 0

8   Pass
x1 = 1500; x2 = 3000; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[1520,1617,1717,1820,1926,2035,2147,2262,2380,2501,2625,2752,2882])) assert(isequal(d,[1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0]))

p = 1520 1617 1717 1820 1926 2035 2147 2262 2380 2501 2625 2752 2882 ans = 1×13 logical array 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 p = 1520 1617 1717 1820 1926 2035 2147 2262 2380 2501 2625 2752 2882 d = 1×13 logical array 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0

9   Pass
x1 = 1; x2 = 3000; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[1,5,12,22,35,51,70,92,117,145,176,210,247,287,330,376,425,477,532,590,651,715,782,852,925,1001,1080,1162,1247,1335,1426,1520,1617,1717,1820,1926,2035,2147,2262,2380,2501,2625,2752,2882])) assert(isequal(d,[0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0]))

p = Columns 1 through 15 1 5 12 22 35 51 70 92 117 145 176 210 247 287 330 Columns 16 through 30 376 425 477 532 590 651 715 782 852 925 1001 1080 1162 1247 1335 Columns 31 through 44 1426 1520 1617 1717 1820 1926 2035 2147 2262 2380 2501 2625 2752 2882 ans = 1×44 logical array 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 p = Columns 1 through 15 1 5 12 22 35 51 70 92 117 145 176 210 247 287 330 Columns 16 through 30 376 425 477 532 590 651 715 782 852 925 1001 1080 1162 1247 1335 Columns 31 through 44 1426 1520 1617 1717 1820 1926 2035 2147 2262 2380 2501 2625 2752 2882 d = 1×44 logical array 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0

10   Pass
x1 = 10000; x2 = 12000; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[10045,10292,10542,10795,11051,11310,11572,11837])) assert(isequal(d,[1,0,0,1,0,1,0,0]))

p = 10045 10292 10542 10795 11051 11310 11572 11837 ans = 1×8 logical array 1 0 0 1 0 1 0 0 p = 10045 10292 10542 10795 11051 11310 11572 11837 d = 1×8 logical array 1 0 0 1 0 1 0 0

11   Pass
x1 = 100000; x2 = 110000; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[100492,101270,102051,102835,103622,104412,105205,106001,106800,107602,108407,109215])) assert(isequal(d,[0,1,0,1,0,0,1,0,1,0,0,1]))

p = 100492 101270 102051 102835 103622 104412 105205 106001 106800 107602 108407 109215 ans = 1×12 logical array 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 p = 100492 101270 102051 102835 103622 104412 105205 106001 106800 107602 108407 109215 d = 1×12 logical array 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1

12   Pass
x1 = 1000000; x2 = 1010101; [p,d] = pentagonal_numbers(x1,x2) assert(isequal(p,[1000825,1003277,1005732,1008190])) assert(isequal(d,[1,0,0,1]))

p = 1000825 1003277 1005732 1008190 ans = 1×4 logical array 1 0 0 1 p = 1000825 1003277 1005732 1008190 d = 1×4 logical array 1 0 0 1