Installation et configuration

Installer le support package, mettre à jour le firmware et configurer la connexion hardware

Avant de commencer à utiliser Communications Toolbox™ Support Package for USRP™ Radio, vous devez :

1. Installer ce support package en suivant les instructions de Install Communications Toolbox Support Package for USRP Radio.

2. Établir la communication entre l’ordinateur hôte et la radio USRP. Veuillez consulter Guided USRP Radio Support Package Hardware Setup ou Manual USRP Radio Support Package Hardware Setup.

Fonctions

sdruloadLoad FPGA and firmware images for USRP radio
findsdru Status of USRP radios connected to host computer

Rubriques

Résolution des problèmes

Common Problems and Fixes

Describes the most common errors encountered with Communications Toolbox Support Package for USRP Radio and how to fix them.