MATLAB Function Block Editor

Éditer le code de bloc MATLAB Function et définir des variables, des déclencheurs en entrée et des appels de fonction en sortie

Personnalisez, modifiez et débuggez le code de bloc MATLAB Function.

Outils

MATLAB Function Block EditorCreate, edit, and debug MATLAB code in MATLAB Function blocks

Objets

MATLABFunctionConfigurationMATLAB Function block property configuration (depuis R2019b)
MATLABFunctionReportMATLAB function report (depuis R2021a)

Fonctions

openReportOpen MATLAB function report (depuis R2021a)
closeReportClose MATLAB function report (depuis R2021a)
getReportGenerate MATLAB function report (depuis R2021a)

Rubriques

Résolution des problèmes

Debug MATLAB Function Blocks

Debug MATLAB Function block code during simulation.